Els nostres programes

Especials de Mataró TV
Especials de Mataró TV

Des de Mataró Televisió us oferim retransmissions d'actes i esdeveniments tradicionals de la ciutat.

Mataró al dia - Continguts
Mataró al dia - Continguts
Calidoscopi
Calidoscopi

Un programa de l'equip dels serveis Informatius de Mataró Audiovisual, presentat per Oriol Debat, Anna Gual i Betty Doñate. Tots els temes a debat de tot allò que ens interessa, amb els diferents punts de vista de l'actualitat de la nostra ciutat i del nostre entorn més proper.  

Carnet Esportiu
Carnet Esportiu

Magazín de 25 minuts amb diverses edicions setmanals, que inclou resums de l’actualitat esportiva, resultats i classificacions, reaccions i valoracions dels protagonistes, entrevistes... D’entrada, una edició els dilluns -per repassar resultats i classificacions- i una edició els divendres com a prèvia de la competició del cap de setmana.

Catalunya Territori Tic
Catalunya Territori Tic

Amb Tomàs Cascante a la direcció i presentació, Founder and CEO de Tertulia Digital, Director del 12×12 Congress i Editor de BARCELONADOT

Traç de cultura
Traç de cultura

L'equip d'Informatius de Mataró Audiovisual ens acosta al món de la cultura, en les seves diferents expressions, a través d'entrevistes, reportatges...

Diumenge Esports
Diumenge Esports

La informació esportiva és un dels grans atractius de la programació dels mitjans de comunicació durant el cap de setmana. Un programa de l'equip d'Informatius de Mataró Audiovisual, presentat per Francesc Andrés i Jordi Rabassa. Programa en directe des de l’estudi/plató de Mataró Audiovisual, per a Mataró Ràdio i per a Mataró Televisió simultàniament, tipus magazín amb informació i comentaris de les diverses competicions jugades durant el cap de setmana, acompanyades d’imatges dels partits més destacats. El programa compta amb convidats a l’estudi, connexions amb els protagonistes de la jornada a través del telèfon, declaracions enregistrades amb imatge i so després dels partits...  

El Mirador
El Mirador

Magazin diari, de dilluns a divendres, presentat per Cristina Salad i Pep Andreu, dedicat a l'actualitat de la ciutat, a la vida associativa, a conèixer a fons la nostra realitat de la mà dels seus protagonistes.

Mataró al dia
Mataró al dia

De dilluns a divendres, tota la informació del dia, amb anàlisi, entrevistes, connexions i seccions.

Creure avui
Creure avui

Creure Avui és un programa de divulgació de l'església de Mataró, destinat tant a persones creients com no creients, per tal de posar a l'abast de tot-hom, la realitat, les preocupacions, i les vivències dels cristians de Mataró i el Maresme.

Última sessió
Última sessió

L’Última Sessió és un programa dedicat al món del cinema. Setmanalment fem un repàs de les pel•lícules que s’estrenen als cinemes del país i seguim de ben a prop l’actualitat del món del setè art. Fes un cop d’ull a l’Última Sessió i podràs gaudir de diversos reportatges en profunditat per conèixer com funciona aquest món i quina implicació té a casa nostra. Però això no acaba aquí, també t'oferim un recull de les millors bandes sonores tant de cinema clàssic com d’actual. Posa’t còmode que passaràs una estona de cine!

La conversa
La conversa

Una entrevista de 25 minuts amb un protagonista del món de la política, la cultura, l’empresa, el sindicalisme, el món associatiu, l’emprenedoria, el turisme... El programa s’enregistra durant el mateix dia de la seva emissió. Dues edicions setmanals.  

Mataró Notícies
Mataró Notícies

Les principals notícies dels Serveis Informatius de Mataró Audiovisual

Bon dia amb alegria!
Bon dia amb alegria!

Dirigit i presentat per M. Lluïsa Aranaz. Un espai per parlar, per escoltar, per opinar, per participar ... amb música, seccions... i molta alegria!  

Pica Lletres Mataró TV
Pica Lletres Mataró TV

Picalletres, un programa que fomenta l'ús correcte del català en els adolescents. A partir d'un concurs, els participants han de competir lletrejant paraules i resolent diferents jocs lingüístics. La iniciativa prové de la Xarxa de Comunicació Local, la productora Antàrtida i també rep el suport del Institut d'Estudis Catalans. El Picalletres es realitza a tot Catalunya. Primer es decideixen els instituts finalistes de cada comarca. Després s'organitza una gran final on els centres guanyadors de cada territori competeixen per resoldre qui és l'institut campió de Catalunya.  

Nadales a Mataró TV
Nadales a Mataró TV

Els nens i les nenes de les escoles de Mataró i la comarca del Maresme, canten les seves nadales a Mataró TV.

Informació de l'entitat

Mataró Audiovisual

MATARÓ TELEVISIÓ és un dels canals de Mataró Audiovisual, que neix amb l’objectiu, sempre vigent, de ser la televisió de la ciutat, a través de la qual tothom pugui estar informat del que passa al nostre voltant, amb el qual les persones, les entitats i les associacions de Mataró puguin fer sentir la seva veu i opinar, essent un reflex de l’activitat i de la vida social de la ciutat i amb un projecció cap a la comarca.